Facebook
 

TV2 Fyn indslag fra JFM - 3/11-2012OSK i TV-Korup - 5/11-2012

TV-Korup bringer i øjeblikket et længere indslag fra JFM/JFC på infokanalen i Korup Antennelaug, med fokus på skøjtepigerne fra Korup området.
Indslaget kan også ses på deres hjemmeside. Se det her.


Isshow i Odense Skøjtehal - tv2fyn.dk - 13/2-2012

En ny tradition blev skabt i aften. Isshow i Odense Skøjtehal. Vel var det mest forældre og bedsteforældre der kiggede og heppede på de i alt 24 løbere. Men de fik også nogle af morgendagens stjerner at se.

 

 

Medaljer i alle rækker - lokalavisennordvest.dk - 25/1-2012

Bolbro: Odense skøjteklub deltog i weekenden i begynderkonkurrencen HSF Cup i Herning med 14 løbere fordelt på fem rækker, og det blev til medaljer i alle rækker - heraf 3 af guld.

Læs mere...

 

Medaljevindere giver show på is - fyens.dk - 23/1-2012

Medaljerne vælter ind hos Odense Skøjteklub. 13. februar kan nogle af klubbens talenter opleves på isen
Odense: De skal snart have købt sig et større pokalskab i Odense Skøjteklub. For klubbens unge talenter har indledt en massiv medaljehøst i den seneste tid.

Læs mere...

 

Sportslørdag: 13-årig Skøjteprinsesse vil gøre sporten kendt - fyens.dk 14/1-2012

13-årige Pernille Sørensen var en blandt mange af de sportsudøvere, der var mødt op til Sportslørdagen. Og hun håber på, at kunne gøre kunstskøjteløb mere kendt
- Det er ikke en så kendt sport, og jeg håber på, at kunne være med til at gøre den kendt, siger 13-årige Pernille Sørensen fra Odense.

Læs mere...

 

Et historisk godt resultat - lokalavisennordvest.dk - 7/12-2011

Ved weekendens Danske Mesterskaber i kunstskøjteløb, i Hvidovre, kom Odense Skøjteklub hjem med fire medaljer: 1 guld, 1 sølv og 2 bronze. Det er klubbens bedste resultat nogensinde.

Læs mere...

 

Is-prinsesser i skarp kamp om pladserne - lokalavisennordvest.dk - 21/9-2011

Duel: 13-årige Pernille Sørensen og 16-årige Daria Podtelejnikova fra Odense Skøjteklub dyster om en plads ved Grand Prix-stævne i Italien
Højstrupvej: Ambitionerne er skyhøje hos de bedste i Odense Skøjteklub, og 13-årige Pernille Sørensen og 16-årige Daria Podtelejnikova hører til de allerbedste i landet.

Læs mere...

 

På skøjter i sommerferien - lokalavisennordvest.dk - 3/8-2011

Bolbro: For nogle er sommer lig med sol og helst masser af den. For andre er det is - altså den slags man kan skøjte på. Freja Juel Jensen på 9 år bruger i år fem ud af sine seks ugers sommerferie på is.

Læs mere...

 

Succes henover isen - lokalavisennordvest.dk - 9/3-2011

Odense Skøjteklub hentede flotte resultater med hjem fra Dansk Skøjte Unions Grandprix-finale og friløbskonkurrencen i Gladsaxe

Bolbro: Dansk Skøjte Unions konkurrence sæson-sluttede i forrige weekend med Grand Prix-finalen og friløbskonkurrencen.

Læs mere...

 

Guld til skøjtetalent - lokalavisennordvest.dk - 23/2-2011

Bolbro: Danmarks største skøjtetalent Pernille Sørensen fra Odense Skøjteklub vandt lørdag aften det danske mesterskab for Novice piger. Pernille slettede samtidig den danske rekord for både langt program og samlet score.

Læs mere...

 

Næsten nordens bedste - lokalavisennordvest.dk - 16/2-2011

Bolbro: Pernille Sørensen fra Odense Skøjteklub levede op til sin status som Danmarks største skøjtetalent ved weekendens nordiske mesterskaber i kunstskøjteløb, da hun vandt sølv i rækken novice piger (13-15 år).

Læs mere...

 

Perfekt optakt til NM i skøjteløb - lokalavisennordvest.dk - 9/2-2011

Bolbro: Ved forrige weekendens internationale konkurrence ”Isblomsten” i Herlev var Odense Skøjteklub flot repræsenteret af otte dygtige løbere.

Konkurrencen er en konkurrence for ”mesterskabsløbere,” hvilket betyder, at pigerne har bestået en række særlige prøver for at kunne deltage i konkurrencen.

Læs mere...

 

Det skrev de i 2010...

Det skrev de i 2009...

Copyright 2018 Odense Skøjteklub